HomeInfoAlgemene voorwaardenContact

Webshop » SOLDEN » Sokura Tabak Pochette Subtle Pink

Sokura Tabak Pochette Subtle Pink

756)SKRASP Sokura Tabak Pochette Subtle Pink
756)SKRASP Sokura Tabak Pochette Subtle Pink756)SKRASP Sokura Tabak Pochette Subtle Pink756)SKRASP Sokura Tabak Pochette Subtle Pink
Tabak Pochette Subtle Pink
Sokura

Heb je het ook gehad met die lelijke tabakzakjes, hier de oplossing.

Sokura is een label uit Barcelona.
Het design van de handtassen, portefeuilles en tabak pochettes gebeurt in de Spaanse kuststad, maar de productie vindt plaats in India in kleine onafhankelijke ambachtsateliers. Sokura heeft daar enkele duurzame partnerschappen opgezet met lokale en economische achtergestelde producenten. 
Op basis van de Fair trade gedachte streeft Sokura zo naar duurzame ontwikkeling en het bewaren van traditioneel vakmanschap.
Ook om die reden werken ze met gerecycleerd leder: gerecycleerde materialen verminderen de nood aan nieuw materiaal en vervuilende productieprocessen, ze verminderen afval en ze verlengen het leven van reeds bestaande producten. 
Doordat elk handtas samengesteld wordt uit een bonte selectie aan gerecycleerd leder is elk stuk een unieke creatie. 
Het leder wordt gerecycleerd uit restjes en overschotten uit de schoenen en handtassen industrie, alsook uit oude stock en overstock van winkels. 
Het doel van Sokura is om een zero waste bedrijf te zijn, vandaar dat zelf de kleinste restjes gebruikt worden voor bijvoorbeeld de handtas riemen.
Alle stuks zijn handgemaakt met weinig of geen machines, wat de energie consumptie ook laag houdt.

€ 19,90 € 15,00

Beschikbaar

Home Info Algemene voorwaarden Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW
Webshop software: EasyWebshop.be