HomeInfoAlgemene voorwaardenContact

Webshop » Accessories » Bags » Sleep over Bags » Engel Reistas Navy Stripe

Engel Reistas Navy Stripe

ENGLRTNS Engel Reistas Navy Stripe
ENGLRTNS Engel Reistas Navy Stripe
Reistas Stripe Navy
Engel


Proppen is niet nodig; de Overnight Flip is een uitkomst voor kleine en grote reizigers die niet van inpakken houden, maar wel van wegwezen. Alles voor een logeerpartijtje kan gemakkelijk mee, want deze tas is riant! Een duikbril, je voetbal, en die heerlijke grote handdoek passen er samen in. Aan de buitenzijde zit nog een vak met een rits, handig!
Aan de binnenzijde zit een open vak met een naamlabel. Daarop staat de tekst: Travel with me around the world. Nou, met deze tas kan je heel eind komen! De Overnight Flip kan je sluiten met een stevige drukknoop aan de bovenkant. Daarna rol je de tas een stukje op en kan je hem sluiten met een rvs haakje. De tas is te dragen aan twee handvaten die ook over de schouder passen.
De tas is gemaakt van recyclede petflessen. Dat zie je niet maar is wel heel leuk om te weten. En vriendelijk voor het milieu bovendien. De mat gecoate tas is waterafstotend en een vlekje poets je er gemakkelijk af. Aan de binnenzijde is de tas gevoerd.
Het ‘Stripe Navy’ patroon is sportief diagonaal gestreept in rood en blauw. Bij het zien ervan dwalen gedachten af naar havens en sportvelden en krijg je vanzelf zin om er op uit trekken.
Overnightbag Flip 'Stripe Navy' aantal

Let op: Deze print toont in combinatie met de beschermende coatingslaag na verloop van tijd wat gebruikssporen. Door het vouwen van het stevige materiaal kunnen op de donkere delen hier en daar lichte strepen verschijnen.
Artikelnummer: ENGEL 11.223
Afmeting: 46 x 27 x 31 cm

€ 59,90 € 35,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Home Info Algemene voorwaarden Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW
Webshop software: EasyWebshop.be